Franšiza

section-6bcbbe1

Imaš idealnu lokaciju za novi FISH DELISH?

Energičan si i karizmatičan poduzetnik sa željom da na postojeće tržište doneseš novi koncept?

FISH DELISH tvoja je idealna poslovna prilika!

FISH DELISH brand predstavlja moderan i inovativan koncept street food restorana koji priprema i poslužuje originalna jela čija je osnovna namirnica riba, a isključivi i beskompromisni uvjet kvaliteta namirnica.

//fish-delish.com/wp-content/uploads/2021/09/dwnldbrochureHR.jpg//fish-delish.com/wp-content/uploads/2021/09/dwnldbrochure.jpg
franchiseTxt

Prateći svjetske gastro trendove i uočivši manjak ovakve ponude na tržištu, nastala je ideja za formiranjem inovativnog pristupa vezanog uz pripremu, obradu i kombinaciju ribljih namirnica, a kao rezultat nastala su ukusna te vizualno atraktivna i upadljiva riblja jela koja privlače na prvi pogled, a kušanjem stvaraju želju za ponovnim posjetom. Cijela riblja priča zaokružena je prepoznatljivim vizualnim identitetom branda, loga i uređenja, zvučnim i lako pamtljivim imenom, uz standardizaciju svake etape u pripremi i posluživanju jela.

Ideja o FISH DELISH brandu precizno je razvijana od strane davatelja franšize, koji je u oblikovanju istoga upotrijebio svo svoje prethodno znanje i iskustvo stečeno u poslovanju vezanom uz otkup ribe i veleprodaju, pri čemu je imao priliku izabrati najbolje namirnice iz široke ponude proizvoda te detaljno analizirati tržište, navike kupaca i trendove. Temeljem cjelokupnog iskustva davatelj franšize oblikovao je FISH DELISH brand koji je u kratkom vremenu postao tržišno prepoznatljiv među širokim krugom zadovoljnih kupaca, kao mjesto ukusnih, zdravih i modernih ribljih jela.

section-8082d30
FISH DELISH svojim franšizerima nudi nekoliko mogućnosti prilikom preuzimanja franšiznog oblika
poslovanja u odnosu na formu objekta, a koji ovise prvenstveno o odabranoj lokaciji
franchiseTxt
1. "STANDALONE" JEDINICA

Preuzimanje franšiznog oblika poslovanja po principu "ključ u ruke" uključuje "standalone" kontejnersku jedinicu potpuno opremljenu svom profesionalnom opremom uz uređenje u skladu s vizualnim identitetom branda, koja je spremna za početak poslovanja. Takva "standalone" dizajnerski uređena kontejnerska jedinica pogodna je za veća i manja turistička središta, a opremljena je svom opremom koja je potrebna za pripremu svih jela iz naše ponude.

2. "STANDALONE" JEDINICA UZ OGRANIČENU PONUDU JELA

Preuzimanje franšiznog oblika poslovanja u ovom slučaju jednako je prethodno opisanome. Razlika je što je kontejnerska jedinica namijenjena postavljanju u blizini ili na samoj plaži, pri čemu je ponuda jela ograničena na burgere, sendviče i fish & fries, a u skladu s tim je i sama jedinica površinom manja i opremljena nužnom profesionalnom opremom. Sve navedeno je opcionalno i podobno za proširenje ponude u slučaju potrebe.

3. STORE

Preuzimanje franšiznog oblika poslovanja u poslovnom prostoru koji je prilagođen i uređen sukladno cjelokupnom prepoznatljivom vizualnom identitetu branda. Prilagođen je većim turističkim središtima, mjestima i gradovima, kao i cjelodnevnom poslovanju, a sama ponuda jela proširena je na posebni segment doručaka.

section-a459983

Jednostavno, brzo & sigurno

KAKO IZGLEDA POSTUPAK?

Upit, konzultacije

Podnošenje ispunjenog franšiznog upitnika

Provjera kreditne sposobnosti

Telefonski intervju

Ugovor o povjerljivosti

Investicijski plan, prognoza profitabilnosti

Drugi telefonski razgovor za rješavanje eventualnih pitanja

Potvrda daljnjeg interesa

Prazan franšizni ugovor, ugovor o licenci za zaštitni znak, preliminarni ugovor

Doznaj više u našoj franšiznoj brošuri
koju možeš preuzeti ovdje ili nas direktno kontaktiraj ovdje.

© FISHDELISH 2023. Sva prava pridržana. WEB: Fabula