Naša priča

section-2007670

FISHDELISH

Street food temeljen na
inovativnim ribljim jelima!

Zanima te tko smo?

Riba u fokusu - na jednostavan, brz, kreativan i zanimljiv način, najbolji je kratak opis FISH DELISH-a. Osnovani 2020. godine na Murteru, mi smo brand koji priprema i poslužuje inovativna i kreativna jela čija je osnovna namirnica riba, a glavni uvjet kvaliteta. Osmišljena jela bazirana na ribi kombinirana s raznim prilozima i umacima vlastite recepture, čine odličnu kombinaciju okusa i vizualnog izgleda.

Naša filozofija je da namirnice vrhunske kvalitete, brzom pripremom i minimalnom obradom, uz priloge i umake vlastite recepture, formiramo u izvrsno i ukusno jelo koje je jednostavno za konzumaciju. Na vama je odaberete jelo iz naše ponude te da odlučite želite li uzeti jelo za van ili nastaviti uživati u opuštenoj i ugodnoj atmosferi našeg objekta.

section-d61109e


NAŠA PRIČA

Želimo na suvremen način interpretirati riblja jela vlastite recepture – spojiti tradiciju i moderne gastro trendove.

U formatu sve popularnijeg street fooda, u našoj ponudi nalaze se raznovrsna riblja jela, kao što su burgeri od tune, lososa i kozica, topli i hladni sendviči od kozica, hobotnice i tune, salate od sirove tune i lososa, tjestenine od kozica i lososa, hladni miks tune, hobotnice, lososa, kozica, burate i maslina na plati, te pržene lignje, gavuni, kozice u tempuri ili XL kozice – svako jelo ima poseban naziv i svoju priču.

POGLEDAJ NAŠU PONUDU

learn more

© FISHDELISH 2024. Sva prava pridržana. WEB: Fabula